Javni uvid u Nacrt plana generalne regulacije – Zlatibor ll faza

Opštinska uprava Čajetina, Odsek za urbanizam, oglašava javni uvid u nacrt izmena i dopuna plana generalne regulacije naseljenog mesta Čajetina sa naseljenim mestom Zlatibor II faza.

Javni uvid u Nacrt  traje 30 dana, od 10. oktobra do 09. novembra 2018 godine, svakog radnog dana od 10.00 do 14.00 časova, u zgradi Opštine Čajetina, u Maloj sali na 2. sprat.

Pozivaju se pravna i fizička lica koja su zainteresovana da podnesu primedbe na Nacrt izmena i dopuna Plana generalne regulacije naseljenog mesta Čajetina, sa naseljenim mestom Zlatibor. Primedbe se podnose u pisanomobliku u uslužnom centru Opštinske uprave, u toku trajanja javnog uvida.

Javna prezentacija Nacrta izmena i dopuna Plana generalne regulacije biće održana 30. oktobra 2018. godine sa početkom u 11.00 časova u sali Biblioteke “Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini.

Javna sednica Komisije za planove na kojoj će biti razmatrane primedbe dostavljene tokom javnog uvida biće održana 15. novembra 2018. godine sa početkom u 12.00 časova u sali Biblioteke “Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest