Potpisan protokol o saradnji između TO Zlatibor i TO Istočno Sarajevo

Direktori Turističke organizacije Istočnog Sarajeva i Turističke organizacije Zlatibora , Igor Tošić i Vladimir Živanović, potpisali su u Čajetini Protokol o saradnji u oblasti turizma, kojim je samo ozvaničena višegodišnja saradnja u toj oblasti.

Zamenik predsednika opštine Čajetina Arsen Đurić nagalsio je tom prilikom da već postoji nekoliko sporazuma sa opštinama i gradovima u Republici Srpskoj i da je, na prime, sa opštinom Pale , koja je deo grada Istočno Sarajevo, realizovano nekoliko projekata prekogranične saradnje.

Direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović je nagalsio da Zlatibor primerima dobre prakse i iskustvima sa terena može dosta toga da prenese kolegama iz Republike Srpske i da će poseban kvalitet predstavljati zajednički turistički proizvod kojim će svakako privući znatno veći broj turista iz regiona i čitave Evrope.

Između ostalog, predstavnici mnogobrojnih medija iz Republike Srpske biće ovom prilikom u mogućnosti da uživaju u prirodnim lepotama i znamenitostima Zlatibora i opštine Čajetina.

 

Izvor: Opština Čajetina

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest