Novi Erazmus+ Opšti poziv za 2019. godinu

Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizuelne sadržaje i kulturu (EACEA) objavila je novi Erazmus+ Opšti poziv za predloge projekata za 2019. godinu u kojem se nalaze rokovi za sve pojedinačne komponente programa.

Institucije iz Srbije će od ovog konkursnog roka po prvi put moći da punopravno učestvuju u svim delovima Erazmus+ programa, kao koordinatori ili partneri. Ova mogućnost je dostupna, jer se očekuje da Republika Srbija učestvuje u konkursnom roku za 2019. godinu kao punopravna članica Erazmus+ programa.

Više detalja o pravilima i mogućnostima učešća možete pronaći u ažuriranoj verziji Erazmus+ Programskog vodiča za 2019. godinu.

S obzirom na ovu veliku promenu, bitno je naglasiti da od ovog roka više neće biti raspisivani Opšti i Nacionalni poziv, već će jednom godišnje biti objavljivan samo Opšti poziv za predloge projekata.

Pregled svih vrsta projekata u kojima Srbija može da učestvuje, kao i rokova u okviru ovog Konkursa, možete pogledati na našoj stranici Kalendar rokova.

Osim toga, Fondacija pruža podršku za razvoj projektne ideje svima koji žele da učestvuju u Opštem pozivu za 2019. godinu. Zainteresovani mogu posetiti Informativni centar Fondacije Tempus na Terazijama 39 (Isprat), svakog radnog dana 10-18 časova bez predhodne najave ili kancelariju u ulici Ruže Jovanović 27a (ulaz iz Žabljačke), uz prethodno zakazivanje.

Više informacija na sajtu www.civilnodruštvo.gov.rs

 

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest