Apel komunalnoj inspekciji Opštinske uprave Čajetina i ostalima

U toku prvog dela zimske sezone i raspusta, dolazili su mnogobrojni turisti na Zlatibor, kako bi udobno i sa zadovoljstvom proveli praznike i odmorili se.

Shodno tome, građani Zlatibora i turisti apeluju, a redakcija VRH vesti se pridružuju apelu da se očiste javne površine, trotoari, pešačke staze kroz centar, putevi, prilazi kantama za otpatke, saobraćajni znakovi, parkinzi i to sve na teritoriji opštine Čajetina, a ponajviše na teritoriji naseljenog, odnosno turističkog mesta Zlatibor.

Takođe molimo sve koji dolaze na Zlatibor da prilagode brzinu auta na putu na koji nailaze, da ne koče naglo, ima opasnosti od nanosa snega i klizanja.Takođe molimo da se vozači ponašaju savesno na teritoriji naseljenog mesta Zlatibor, pešački prelazi možda nisu vidljivi, ali postoje znaci koji označavaju mesto za prelazak pešaka. I školska godina je počela.

Seoska domaćinstva koja imaju problema sa pristupnim prilazima svojim kućama, pogledajte spisak firmi koje su angažovane na održavanju seoskih puteva, kliknite ovde

Unapred zahvalni, turisti i građani.

Ispod pogledajte slike čitalaca. Slike možete slati na redakcija@vrhvesti.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest