Uspešno završen Zlatibor kup 2019

U nedelju 13.01.2019. godine održana je tradicionalna trka u smučarskom trčanju na stazi Tić polje u organizaciji Smučarskog kluba Zlatibor.

Na startu takmičenja pojavilo se 103 takmičara starosti od 6 do 18 godina, iz 8 klubova iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Uz odlične vremenske uslove i dobro prepremljenu stazu, najviše uspeha su imali takmičari domaćina SK “Zlatibor“ sa 9 osvojenih medalja, za njima slede “Romanija“ Pale sa 8 medalja, “Revuša“ Sjenica sa 6 medalja, “Mladen Grujić“ Vučija Luka sa 4 medalje, “Sarajevo-Istočno Sarajevo“ Pale sa 4 medalje, dok su “Glasinac“ Sokolac, Sjenica i “Zvezda“ Zlatibor osvojili po jednu medalju.

Već sledeće nedelje nas očekuje novo takmičenje na gostovanju na Palama, a za desetak dana ponovo na Zlatiboru, trka Balkan kupa u organizaciji SK “Zvezda“.

Organizacija takmičenja je dobila dosta pohvala od strane učesnika. Veliku pomoć u organizaciji smo imali od Ski-škole “Radan“, Sportskog saveza Čajetina, kao i članova SK “Zvezda, izjavio je Radosav Jelisijević

U nastavku pogledajte slike sa takmičenja:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest