Javni uvid u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene Parka prirode Zlatibor

Javni uvid u Nacrt Prostornog plana područja posebne namene Parka prirode “Zlatibor“ i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene Parka prirode “Zlatibor“ na životnu sredinu, održaće se od 31. maja do 29. juna 2019. godine. Svakog radnog dana u sedištu jedinica lokalne samouprave: Užice, Čajetina, Nova Varoš i Priboj, kao i na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Foto/mapa: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Primedbe na Nacrt Prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja, fizička i pravna lica mogu dostaviti u pisanoj formi jedinicama lokalne samouprave u toku trajanja javnog uvida, kao i direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd, a najkasnije do 29. juna 2019. godine.

Javna prezentacija planskog dokumenta biće održana u sredu 12. juna 2019. godine, sa početkom u 12 časova, u Velikoj sali Skupštine opštine Čajetina, ul. Aleksandra Karađorđevića 34, Čajetina.

Javna sednica komisije za javni uvid biće održana po završetku javnog uvida, u sredu 10. jula 2019. godine, sa početkom u 12 časova, u Velikoj sali Skupštine opštine Čajetina, ul. Aleksandra Karađorđevića 34, Čajetina.

Fizička i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

Prateću dokumentaciju možete preuzeti ovde:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest