Krpljenje udarnih rupa u Čajetini i Zlatiboru

Moguće je prijavljivanje udarnih rupa, gde god ih ima na teritoriji opštine Čajetina i u naseljenm i turističkm mestu Zlatibor:

  • Možete se obratiti nama i reći nam gde ima udarnih rupa ili gde je došlo do prekopavanja puteva, sa tačnom lokacijom, a mi ćemo prijavu dalje proslediti nadležnim ustanovama, prijavu možete poslati na e-mail redakcija@vrhvesti.rs
  • Možete i sami proslediti prijavu opštini Čajetina, na telefon +381 31 3832 223, recite da želite da prijavite udarne rupe i dajte im tačnu lokaciju.

 

Opština Čajetina je raspisala i zaključila ugovor o popravci i krpljenju udarnih rupa na teritoriji opštine Čajetina, Zlatibora i okolnih sela.

Dana 14. juna 2019. Opštinska uprava, Opštine Čajetina raspisala je javnu nabavku rekonstrukcija puteva i ulica na teritoriji opštine.

Opis javnih nabavki je sledeći: Popravka i krpljenje udarnih rupa i prekopa asfaltnog kolovoza sa prethodnom pripremom (opsecanje ivica, vađenje starog i ispucalog asfalta sa utovarom u vozilo i odvozom na deponiju do 3km udaljenosti, čišćenje rupa izduvavanjem prašine, prskanje sloja emulzije po celoj površini i sa zalivanjem spoja stari i novi asfalt) i popunjavanjem rupa asfaltnom masom, kao i ostale pozicije navedene u obrascu ponude. Potrebno je opisane radove obaviti u skladu sa važećim građevinskim standardima i pravilima struke.

Dodela ugovora je obavljena 3. jula 2019. godine, a ugovor je dodeljen firmi “Transkop“ d.o.o. iz Čajetine. Slika 1.

Vrednost ugovora je 21.989.250 dinara, bez PDV, odnosno oko 186.000 EUR.

Slika 1

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest