Novootvoreni multifunkcionalni objekat na Zlatiboru – NE RADI

Iako je pompezno najavljivano otvaranje, a pored toga probijani rokovi izgradnje, probijani troškovi izgradnje, konačno i zvanično Omladinsko kulturni centar na Zlatiboru – NE RADI.

Posle prijave građana, koji su izrazili želju da odu i da pogledaju šta nudi taj javni objekat, koji je izgrađen od narodnih para, ostali smo zatečeni viđenim stanjem tog novootvorenog objekta.

Ovo je jedinstven multifunkcionalan objekat za koji nemamo ni jednu dostupnu informaciju, ne možemo da kažemo ko je direktor, upravnik, niti ko gazduje tim objektom, kao i to iz kojih se sredstava finansira održavanje tog objekta, od skoro 2000 m2.

Prava reč za ovaj centar je Multifunkcionalni objekat, jer u njemu nema šta nema, od kancelarija za državnu upravu, biblioteke, apartmana i soba, galerije do bioskopske sale. Jedino što je otvoreno u ovom multifunkcionalnom objektu je biblioteka, to je tkz. istureno odeljenje biblioteke “Ljubiša R. Đenić“ iz Čajetine, koja je opremljena sa dve police knjiga i par računara. Slika 1.

Slika 1

Prilikom obilaska ovog Multifunkcionalnog objekta, zatekli smo još uvek nezavršen objekat, koji je samo sa jedne strane sređen i uređen, to je ta strana koja se slika i koja je verovatno prikazana za otvaranje. Slika 2.

Slika 2

Pokušali smo da uđemo u objekat, koji ima veliki broj spoljnih vrata, sva vrata koja smo pokušali da otvorimo, bila su zaključana.

U nastavku pogledajte kako izgleda objekat koji je otvoren pre mesec dana.

Jedino što se zna, a ima veze sa ovim multufunkcionalnim objektom je to, čiji je novac potrošen u izgradnju ovog objekta, a to je novac svih građana opštine Čajetina i Zlatibora, novac svih dobrih ljudi koji žive i rade u ovom mestu. A ti građani imaju pravo da znaju kako se troši njihov novac!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest