Biblioteka “Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini počinje sa radom

Biblioteka „Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini počeće se sa radom danas, 4. maja 2020. godine. Zbog vanrednog stanja, Biblioteka će do daljeg raditi skraćenim radnim vremenom od 10 do 14 časova.

Korisnici Biblioteke moći će da poruče željene publikacije svakog radnog dana, od 10h do 14h, na broj telefona 031/3831-380.

Prilikom naručivanja knjiga potrebno je da korisnik ostavi sledeće podatke: broj članske karte, ime i prezime, broj telefona i podatke o publikacijama koje želi da pozajmi.

Naručenu građu korisnik će moći da preuzme od 10 do 14 časova u holu Biblioteke. U toku preuzimanja publikacija u holu Biblioteke mogu biti najviše 2 korisnika. Prilikom dolaska u Biblioteku korisnici su u obavezi da koriste masku i rukavice.

Korisnici koji vraćaju građu istu mogu da odlože u kutiju koja se nalazi na ulasku u Biblioteku. Može se preuzeti samo građa koja je prethodno naručena.

Svi korisnici kataloge biblioteke mogu pretraživati putem elektronskog sistema COBISS+ na internet adresi https://plus.sr.cobiss.net.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest