Javna nabavka – Izgradnja trim staze i podloge za igrališta na Zlatiboru, sa napomenom!

Napomena: Ovaj projekat se realizuje zajedničkim sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i opštine Čajetina. Ukoliko se dogodi da Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija ne realizuje svoj deo obaveza, naručilac zadržava pravo da odustane od predmetne javne nabavke.

Zbog građana, mladih i starih, turista i meštana, a prvenstveno zbog dece nadamo se da neće doći do nerealizacije ovog projekta i ako Ministrastvo trgovine, turizma i telekomunikacija odustane od realizacije ovog projekta, mislimo da opština Čajetina treba da izgradi ovu trim stazu i dečije igralište sa pratećim sadržajem.(prim.aut.)

Opština Čajetina raspisala je Javnu nabavku – Izgradnja trim staze, mini zip-lajn (eng.zip line), podloge za postojeći fitnes i za dečija igrališta. Objavljena je konkursna dokumentacija u kojoj se navodi šta je sve potrebno uraditi i nabaviti za izgradnju trim staze i podloge za igrališta:

  • trim staza 1,8 x 280m sa 6 stanica 160m2
  • mini zip-lajn
  • sigurnosna podloga za postojeći fitnes i za dečija igrališta 400m2

Izgradnja trim staze i podloge za dečija igrališta planirana je da se izgradi na delu parcele koja se nalazi ispod Dečijeg vrtića “Radost“ ka Crkvi “Preobraženja“ na Zlatiboru.

Rok za dostavljanje ponuda je 08.06.2020. godine do 12 časova.

Otvaranje ponuda biće javno u prostorijama Naručioca, odnosno u prostorijama opštine Čajetina, dana 08.06.2020. godine, sa početkom u 12.15 časova.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest