Na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i stranaka koje izlaze na izbore, prisustvovao je i Milan Stamatović predsednik opštine Čajetina

Parlamentarni i lokalni izbori u najvećem broju lokalnih samouprava u Srbiji biće održani 21. juna, rekao je predsednik Aleksandar Vučić nakon sastanka sa predstavnicima stranaka koje su najavile učešće na izborima.

Sastanku u Palati „Srbija“ prisustvovali su predsednica Skupštine Maja Gojković, premijerka Ana Brnabić, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković.

Na sastanaku su bili i lider socijalista Ivica Dačić, zamenik predsednika SRS-a Aleksandar Šešelj, predsednik DSS-a Miloš Jovanović, član Predsedništva pokreta Metla Novica Antić, predsednik Nove stranke Zoran Živković i njegov saradnik Aris Movsesijan.

U Palati „Srbija“ bili su i predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić, predstavnica Zavetnika Milica Đurđević, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Prisutni su bili i Marko Đurišić iz organizacije „Srbija 21“, Bojan Kostreš iz LSV-a, predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić, Milan Stamatović iz „Zdrave Srbije“, predsednik i potpredsednik SVM-a Ištvan i Balint Pastor, kao i predstavnici Pokreta „1 od 5 miliona“.

 

Izvor: RTS/Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest