Odbornici Skupštine opštine Čajetina na jučerašnjoj sednici dobili tablete

Na 2. sednici Skupštine opštine Čajetina, između ostalog, donete su tri značajne odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije naseljenog mesta Zlatibor – 1. i 2. faza i Plana detaljne regulacije Tržnog centra Zlatibor.

Takođe su usvojeni Predlozi rešenja na izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2019. godinu Biblioteke “Ljubiša R. Đenić“ Čajetina i Programi rada sa finansijskim planom za 2020.godinu Centra za socijalni rad Čajetina i KJP „Zlatibor“.

Današnja sednica SO Čajetina počela je svečanim uručenjem pohvalnica svim svršenim učenicima osnovnih i srednje škole na teritoriji Opštine, kao i svršenim učenicima srednjih škola na teritoriji Republike koji imaju prebivalište na teritoriji Opštine Čajetina. Ova svečanost je trebalo da se održi na Dan opštine, ali je odložena zbog epidemiološke situacije. Diplomu „Vuk Karadžić’’ učenicima je uručio predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, nakon čega je 2. sednica Skupštine nastavila rad po Dnevnom redu.

Na današnjoj sednici odbornicima su podeljeni tableti pomoću kojih će, ukoliko narednih meseci ponovo dođe do pogoršanja epidemiološke situacije, moći da prate sednice i učestvuju u radu Skupštine elektronskim putem.

 

Izvor: Sportski centar Čajetina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest