Foto konkurs „Knjiga, jesen i ja na Zlatiboru“

Biblioteka „Ljubiša R. Đenić“ iz Čajetine po prvi put organizuje konkurs za najbolju fotografiju „Knjiga, jesen i ja na Zlatiboru“, koji je otvoren od 20.10.2020. do 20.12.2020.godine.

Cilj konkursa je da se na kreativan i zabavan način fotografijom prikaže način kako provodite vreme i kako vam knjiga pomaže u neobičnim okolnostima pandemije korona virusa. Fotografišite se sa knjigom i prikažite atmosferu u vašem domu, dvorištu, u prirodi Zlatibora, budite maštoviti i ostavite tragove ovog vremena. Fotografije koje šaljete ostaće sačuvane kao vredan dokument u zavičajnom albumu Biblioteke. Nakon izbora najlepših fotografija, izložba će biti prikazana na sajtu i fejsbuk stranici Biblioteke.

Biblioteka će nagraditi tri najbolje fotografije koje promovišu knjigu i čitanje u periodu pandemije korona virusa.

Uslovi učešća na konkursu:
-Fotografije slati u digitalnoj formi.
-Moguće je poslati najviše tri fotografije po autoru.
-Fotografije moraju biti autorske.
-Dostaviti ime i prezime i osnovne podatke autora (broj telefona, adresu stanovanja i e-mejl adresu).
-Svi učesnici konkursa prihvataju da dostavljene radove, bez naknade, organizatori konkursa mogu reprodukovati, izložiti ili objaviti u kulturne ili promotivne svrhe.
-Dimenzije digitalnog zapisa jedne fotografije ne sme biti manja od 1920 piksela (duža strana), a format “jpg” u maksimalnom kvalitetu kompresije.
-Uzmite vaše telefone ili foto aparate u ruke, jer vas očekuju zanimljive nagrade.

Fotografije slati na e-mejl: bibliotekacajetina@gmail.com, sa naznakom za foto konkurs „Knjiga, jesen i ja na Zlatiboru“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest