Održana 3. sednica Skupštine opštine Čajetina, između ostalog imenovana je i nova direktora JP „Gold gondola Zlatibor“

U četvrtak 1. oktobra održana je 3. sednica Skupštine opštine Čajetina. Odbornici su upoznati sa Izveštajem o izvršenju budžeta opštine Čajetina za period od 1.1.2020. do 30.06.2020. godine.

Na ovoj sednici usvojena je Odluka o izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine Čajetina za 2020. godinu (Rebalans I ). Ukupno planirani prihodi i primanja sa prenetim sredstvima, rashodi i izdaci utvrđeni su u iznosu od 2.193.000.000 dinara, oko 18.275.000 evra. Ovim izmenama, budžet je uvećan za 116 miliona dinara, u odnosu na prethodnu odluku.

Skupština je usvojila i izmene i dopune Programa poslovanja JKP „Vodovod Zlatibor“, kao i Odluku o izmeni odluke o organizaciji Opštinske uprave Čajetina.

Na sednici je imenovana Bojana Božanić sa Zlatibora za direktora JP „Gold gondola Zlatibor“, a nakon završenog konkursa.

Usvojeno je više rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta radi ispravke granica građevinskih parcela, a doneta je i odluka o pribavljanju prostora za proširenje groblja u Šljivovici – Sainovina.

Odbornici su usvojili odluke da se sredstvima više investitora izvrše određeni investicioni radovi na Zlatiboru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest