Počelo popunjavanje onlajn upitnika o uslugama KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina

Obaveštavamo Vas da su opština Čajetina, KJP „Zlatibor“ Čajetina i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina počeli sa sprovođenjem ispitivanja Vašeg zadovoljstva uslugom sakupljanja i transporta komunalnog otpada, snabdevanja pijaćom vodom i održavanja kanalizacije na teritoriji opštine Čajetina.

Kroz ovo ispitivanje, koje će trajati od 15. oktobra do 15. novembra, želimo da čujemo Vaše mišljenje o kvalitetu usluga i unapredimo komunikaciju između građana i oba javna komunalna preduzeća.

Online upitnik možete popuniti na sledećem linku UPITNIK. Popunjavanje upitnika je anonimno.

Zlatibor

Pozivamo Vas da popunite upitnik koji možete preuzeti na naplatnim mestima KJP “Zlatibor“ i JKP “Vodovod Zlatibor“, kao i na Info centru opštine Čajetina, i iste ostavite na pomenutim mestima. Upitnik možete popuniti i elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu optšine online upitnik (www.cajetina.org.rs), na sajtovima komunalnih preduzeća (www.kjpzlatibor.rs) i (www.vodovod-zlatibor.org) kao i na Fejsbuk stranicama pomenutih preduzeća.

Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga možete dobiti i putem telefona 064/821-97-96 ili imejla info@kjpzlatibor.rs.

Ispitivanje se sprovodi u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i uz finansijsku podršku Vlade Švedske kroz Program „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest