Opština Čajetina se transformiše i postaje velika Komunalna milicionerska stanica

Opština Čajetina je 7. oktobra 2020. godine raspisala Konkurs za popunjavanje izvršilačkog radnog mesta u Opštinskoj upravi opštine Čajetine na odeljenju komunalne milicije, u kome je navedno da je potrebno 4 izvršioca na mestu komunalni milicionar.

Potom, opština Čajetina je 6. januara 2021. godine raspisala Konkurs za popunjavanje izvršilačkog radnog mesta u Opštinskoj upravi opštine Čajetine na odeljenju komunalne milicije, u kome je navedno da je potrebno 12 izvršioca na mestu komunalni milicionar.

Opština Čajetina ima 14.745 stanovnika, sa budućih 12 komunalnih milicionera to dođe 1 kom. milicioner na 1.228 stanovnika

Grad Beograd ima 1.659.440 stanovnika, sa 330 komunlanih milicionera (prema informacijama iz pojednih medija), što dođe 1 kom. milicionar na 5.028 stanovnika.

Postavlja se pitanje, po kom osnovu se neko igra sa brojem potrebnih komunanih milicionara? Da li je u Opštinskoj upravi opštine Čajetina potrebno da ima odeljenje za komunalne milicionare, a pored već postojećih odeljenja inspekcija, građevinskih, turističkih, komunalnih i tako dalje?

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest