Izložba dečjih radova na Zlatiboru

U Galeriji Kulturnog centra Zlatibor 5.11.2021. u 19 časova, otvara se izložba dečjih radova, nastalih u okviru likovnih radionica.

U prostorijama Kulturnog centra na Zlatiboru, u saradnji sa Bibliotekom „LJubiša R. Đenić“ iz Čajetine, Turističkom organizacijom Zlatibor, Inovacionim biznis centrom Zlatibor i O.Š. „Dimitrije Tucović“, organizovane su likovne radionice „Ilustracija omiljene knjige“ i „Novembarski eksponat“.

Na radionicama su učestvovali učenici O.Š. „Dimitrije Tucović“, podeljeni u 2 grupe prema uzrastu.

Radionice su vodile bibliotekarka Nevena Šopalović i umetnica Andrijana Andrijašević. Učenici su imali priliku da nauče nešto iz bibliotečke delatnosti i osnovnih likovnih pojmova. Kroz prijatnu radnu atmosferu i uložen trud, nastali su mnogi interesantni radovi koji će biti izloženi u Galeriji Kulturnog centra. Deca su sa velikim entuzijazmom učestvovala u radionici i izrazila su želju da ponovo budu gosti Biblioteke i Kulturnog centra Zlatibor.

Njihovi radovi će biti izloženi u Galeriji Kulturnog centra Zlatibor do 18.11.2021. godine. Izložbu možete posetiti svakog radnog dana, od 10 do 17 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest