Infrastruktura Zlatibora

Pogledajte kako Zlatibor izgleda juče, danas i sutra, tako će izgledati cela Srbija!

Ispod su delovi iz teksta na nekom sajtu, koji sufinansira opština Čajetina u kojem se zahvaljuju opštini Čajetini i Milanu Stamatoviću na saradnji.

“Milan Stamatović: Da domaćinski može da se raspolaže novcem to se videlo i ove godine, kada je u vreme pandemije, pored svih zdravstvenih mera, rekonstruisan ceo centar Zlatibora, urađeni kilometri puteva, vodovodnih i kanalizacionih mreža…Postavlja se domaćinsko pitanje, gde su novci, gde su putevi, gde je Zlatibor?

Foto: “Asfaltni put“ na Zlatiboru, zima 2022. godine

“Milan Stamatović: U planu je i dalje osavremenjivanje Zlatibora, izgradnja tri podzemne garaže za parking, prebacivanje vodovoda na Sušička vrela, već se vode razgovori o izgradnji puta Priboj-Uvac-Zlatibor, izgradnja „Zlatnog grada“…Na slikama ispod pogledajte jednu od opštinskih kapitalnih investicija, javni parking prostor!

Foto: Parking na Zlatiboru, zima 2022. godine

“Milan Stamatović: Razvoj svoje Opštine postavili smo tako da konsultujemo renomirane institucije i stručnjake i da pod njihovim preporukama radimo.“ Postavlja se pitanje, ko su stručnjaci?

Foto: “Asfaltni put“ na Zlatiboru 2022. godine

“Milan Stamatović: … sve što radimo je u interesu ne samo građane Čajetine, već cele Srbije.Nemo’ pobratime k’o Boga te molim!“ – Žikina dinastija

Foto: “Asfaltni put“ na Zlatiboru 2022. godine

“Milan Stamatović: Ima naravno i „dežurnih kritičara“ kojima se ne može ugoditi, mada se mi ni ne trudimo da im ugodimo.“ Postavlja se pitanje: da se možda ne trudite dovoljno?

Pogledajte kako Zlatibor izgleda juče, danas i sutra, tako će izgledati cela Srbija!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest