Vodič za putovanje s ljubimcem “Pet-frendli Srbija” na Zlatiboru

Redakcija magazina „Pas”, u dogovoru sa Turističkom organizacijom Srbije i pod pokroviteljstvom Kinološkog saveza Srbije i kompanije „Premil“, odabrala je lokacije na koje vlasnici kućnih ljubimaca mogu da se upute sa svojim najboljim prijateljem i sabrala ih u prigodan vodič pod nazivom „Pet-frendli Srbija”.

Najpoznatija i najposećenija srpska planina Zlatibor prostire se na hiljadu kvadratnih metara, tako da su mogućnosti za rekreaciju u ovom parku prirode neiscrpne, pogotovo za boravak u trajanju prosečnog godišnjeg odmora i ono u čemu većina gostiju najviše uživa su svakako šetnje Zlatiborom.

Domaćini Zlatibora su se potrudili da vaš boravak sa kućnim ljubimcem učine prijatnijm i lepšim dok ste na odmoru, a ovde pogledajte koji hoteli imaju pet-frendli smeštaj.

Na Zlatiboru je veliki broj privatnih apartmana koji primaju kućne ljubimce, a prilikom rezervacije smeštaja proverite te informacije. Takođe, gotovo u svim restoranima koji imaju bašte primaju i kućne ljubimce.

U vodiču ćete pronaći destinacije, apartmane i hotele koji pružaju uslugu smeštaja kućnih ljubimaca, kao i spisak veterinarskih ambulanti i salona za negu na lokacijama širom Srbije. U vodiču se nalaze i korisni saveti za putovanje sa vašim mezimcem: kako da ga zaštitite od sunca i toplotnog udara, kako da lako podnese vožnju automobilom, kako da ga naučite da pliva i gde je plivanje s psima bezbedno i dozvoljeno.

Besplatni vodič za kućne ljubimce možete preuzeti ovde PET FRIENDLY

 

Izvor: Pet magazine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest