Lepe vesti u zlatiborskom selu Ljubiš, urađen nov most

U zlatiborskom selu Ljubiš nalazi se most koji povezuje put koji prolazi kroz centar sela Ljubiš i dečije igralište koje se nalazi pored škole. Godinama je taj drveni most bio van upotrebe i nije bio bezbedan za prelazak, kako peške tako i kolima.

U tekstu koji je objavljen u februaru 2021. godine, na našem medija portalu, pod naslovom “Bruka! Hoće da otvore vrtić, a most samo što se nije srušio“, otkrili smo da u selu Ljubiš ima jedan drveni most koji po rečima meštana godinama stoji u stanju raspadanja i nebezbedan je za prelazak dece, ljudi i automobila.

Danas, posle nekog vremena, a možemo da pretpostavimo da je naš tekst uticao na “neke“ ljude da se pobrinu i da se konačno izgradi nov most za decu i meštane koji žive u selu Ljubiš.

I tako, pre neki dan redakcija medija portala Vrh vesti nenadano je obišla prelepo selo Ljubiš i imali smo šta i da vidimo, to je nov betonski most, koji je izgrađen na mestu na kojem je do skoro stajao stari i raspali drveni most.

Na slikama ispod možete pogledati kako most u selu Ljubiš izgleda danas, a kako je izgledao pre više od mesec dana.

Foto/Vrh vesti: Most u selu Ljubiš, pre i posle

Od tragova prljavih točkova, verovatno od kamiona i automobila koji su prelazili preko mosta možemo da pretpostavimo da je most sigurniji za prelazak nego što je bio prethodnih godina.

Valja napomenuti više puta da je opština Čajetina jedna od najbogatijih lokalnih samouprava u Srbiji u odnosu na broj stanovnika, a kao da nije.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest