Više od 100 000 000 (sto miliona) dinara za rekonstrukciju Kraljevog trga i dela pešačke zone

Skupština opština Čajetina na sednici koja je održana 26. novembra 2020. godine donela je Odluku o uređivanju građevinskog zemljišta sredstvima investitora “Balkan G.S. Chance“ d.o.o. Beograd. (Slika 1)

Ovom odlukom izvršiće se sledeći radovi:

  • radovi na rekonstrukciji Kraljevog trga i dela pešačke zone tržnog centra Zlatibor, u naseljenom mestu Zlatibor, a prema projektu rekonstrukcije Kraljevog trga i dela pešačke zone tržnog centra Zlatibor, izrađenom od strane preduzeća “Domovoj projekt“ d.o.o. iz Plažana, opština Despotovac
  • izrada projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Kraljevog trga i dela pešačke zone tržnog centra Zlatibor, vrednost 1.000.000 dinara.

Na osnovu dostavljenih i potvrđenih predmera i predračuna ukupna vrednost radova iznosi 100.764.471 dinara, oko 860.000 evra i plus 1.000.000 dinara na ime izrade projektno-tehničke dokumentacije.

Navedenim ugvorom “Balkan G.S. Chance“ d.o.o. obavezalo se da svojim sredstvima, a za potrebe opštine čajetina finansira izvođenje radova na izgradnji i rekonstrukciji infrastukturnih objekata i uređenju centra naseljenog mesta Zlatibor.

Slika 1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest