Konkurs za dodelu sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija upućuje javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama, koji imaju status nevladinih organizacija, da podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava opredeljenih iz budžeta Republike Srbije za 2021. godinu.

Program treba da doprinese postizanju opštih ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva na teritoriji Republike Srbije.

Predmet konkursa je dodela sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva, odnosno realizacija programa na temu:

1. Međunarodna takmičenja u oblastima računarstva, informatike, matematike i fizike i

2. Edukacija za decu i roditelje o bezbednom korišćenju interneta i savremenih tehnologija

Maksimalni iznos koji može biti odobren po predlogu programa je 1.000.000,00 dinara.

Javnim konkursom je predviđeno da se predlog programa dostavlja na propisanim obrascima, na srpskom jeziku, napisan obavezno na personalnom računaru. Predlozi projekta pisani rukom ili pisaćom mašinom, kao i oni van propisanog obrasca, neće se uzeti u razmatranje.

Rok za podnošenje programa je 25. maj 2021.godine. Blagovremenim će se smatrati isključivo predlozi programa koji su podneti u navedenom roku. Predlozi programa predati po isteku roka smatraće se neblagovremenim i neće se uzeti u razmatranje.

Više informacija na sajtu Minstarstva trgovine, turizma i telekomunikacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest