Uskoro još veća spratnost stambenih objekata na Zlatiboru

Odeljenje za urbanizam i imovinsko pravne poslove Opštinske uprave Čajetina oglašava Javni uvid u Nacrt izmena i dopuna plana genralne regulacije naseljenog mesta Čajetina sa naseljenim mestom Zlatibor – prva faza!

Javna prezentacija Nacrta izmena i dopuna Plana biće održana 27. maja 2021. godine sa početkom u 12 časova u sali Biblioteke “Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini.

Nekada su na velikoj tabli kraj magistrale ispred ulaza u turistički centar Zlatibora stajala krupna slova da privlače pažnju: „Gledaj visoko, diši duboko, ovo je Zlatibor”, neki su to i bukvalno razumeli.

Najvažniji deo ovog nacrta izmena i dopuna je taj da se menja spratnost izgradnje stambenih objekata i indeks izgrađenosti na parceli. Na slikama ispod možete da pogledate tabelu sa novim indeksom izgrađenosti i spratnost objekata, koji su sada u funkciji veličine parcele. Odnosno što veću parcelu imate ili kupite moći ćete još veći objekat da izgradite, i u širinu i u visinu.

Na slici ispod možete pogledati planiranu namenu površina za naseljeno mesto Zlatibor, kao i planirane nove putne pravce.

Klikom na sliku možete je uvećati i detaljno pogledati planiranu namenu površina na Zlatiboru

 

Jedan komentar na “Uskoro još veća spratnost stambenih objekata na Zlatiboru

  • 26. maja 2021. u 07:00
    Permalink

    1. Koliko su oni dobri?
    2. Zašto Darko Jecmenica drži i iznajmljuje 30 bagija na javnoj povrsini ispred restorana Zavičaj i ko je to njemu omogućio?

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest