Izmene i dopune za izgradnju gondole na Zlatiboru

Opštinska uprava Čajetina oglašava Javni uvid u Nacrt izmena i dopuna detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru.

Javni uvid u Nacrt Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru održaće se u trajanju od 15 dana (skraćeni postupak izmena i dopuna planskog dokumenta), od 04. juna do 18. juna 2021. godine svakog radnog dana u vremenu od 10 do 14 časova u zgradi Opštinske uprave (mala sala, I I sprat) u Čajetini, u ulici Aleksandra Karađorđevića br. 34.

Zainteresovana pravna i fizička lica podnose primedbe na Nacrt Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru u pisanom obliku u uslužnom centru Opštinske uprave u toku trajanja javnog uvida do 18. juna 2021. godine.

Javna prezentacija za Nacrt Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru biće održana 11. jun 2021. godine sa početkom u 12 časova u maloj sali Opštine Čajetina u Čajetini.

Javna sednica Komisije za planove na kojoj će biti razmatrane primedbe dostavljene tokom javnog uvida biće održana dana 21. juna 2021. godine sa početkom u 14 časova u sali Biblioteke „Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest