Pozorišna predstava „Otkačene“ u Kulturnom centru Zlatibor

Pozorišna predstava „Otkačene“  održaće se 04. septembar 2021. godine u 19.30 časova u Kulturnom centru Zlatibor.

Urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao „sav normalan svet“, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica LJujić) su veoma bliske i potpuno različite – Beba juri karijeru, a Zaga muževe. Beba čeka odgovor za unapređenje u banci i krije svoga dečka, kolegu Voju (Boris Milivojević) jer se plaši da bi to moglo ugroziti njen poslovni autoritet.

Za to vreme, njena sestra Zaga, tuguje za bivšim mužem (Savo Milošević) i na sve načine pokušava da ga vrati. NJihova majka Nadežda (Jovana Jelovac) je zagledana u sebe, tačnije u svoj odraz u ogledalu u kojem ne želi da vidi ni jedan znak starenja i pokušava da Zaginog, sad već bivšeg muža, najboljeg plastičnog hirurga, nagovori da nastavi da je operiše bez novčane nadoknade.

Zagina komšinica Ana (Danica Radulović) traga za čovekom svog života. Možda je Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), jedina u kući „normalna“… a možda i ne…

Uloge: Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica LJujić, Jovana Jelovac, Danica Radulović, Jovana Mladenović. Specijalni gosti: Savo Milošević i Marko Kon. Specijalni gost iz offa: reditelj Milorad Milinković Debeli (Tragač iz Potere)

Reditelj: Monika Romić. Konsultacije: Nikola Zavišić. Scenski pokret: Pjer Rajković. Scenograf: Tanja Žiropađa. Tekst: Slavica LJujić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest