Budva na Zlatiboru

Povodom regionalne „road show“ kampanje, a u cilju promocije ljetnje turističke sezone u Crnoj Gori, pozivamo Vas da u nedelju, 22. maja, od 12 do 14 sati, na trgu kod jezera na Zlatiboru prisustvujete događaju u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.  

 Promotivni događaj će obogatiti nastup Leontine i Ivane Peters.

 Na Zlatiboru će turističke ponude svojih destinacija predstaviti Budva i Herceg Novi, a pored promotivnog materijala  posjetioce očekuju i mnogobrojni pokloni.

Promociju ljetnje turističke sezone 2022. godine, pod sloganom “Ljubav koja traje”, Turistička organizacija opštine Budve započela je nastupom na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 24. do 27. marta, kao i druženjem na event događaju pod nazivom “Veče Budve u Beogradu”, koji su predstavnici budvanske turističke organizacije priredili za poslovne partnere, javne i znamenite ličnosti Beograda i dugogodišnje vjerne prijatelje Budve.

Foto: TO Budva

Nastavak promocije ovogodišnje ljetnje sezone Turistička organizacija Budve će sprovoditi čitavog maja i početkom juna mjeseca kroz regionalnu “road show” promotivnu kampanju u zajedničkom promotivnom nastupu sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i drugim lokalnim turističkim organizacijama.

 

Izvor i foto: TO Budva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest